Logo
Single Banner Image Mobile

Celia Sisters


De vier Celia Sisters zijn ontworpen om elke vrouw te vieren, met verschillende pasvormen voor elke gelegenheid. Met een breed scala aan maten, pasvormen en stijlen is er een perfecte Celia jeans voor elk lichaamstype en persoonlijkheid. Omarm je individualiteit en geniet van het vertrouwen en de trots die hoort bij het dragen van onze Celia’s.

Single Banner Image Mobile

Celia Wide Sister: maak een bold statement met deze stijlvolle jeans, voorzien van een 5-pocket ontwerp en wijde pijpen. Ideaal voor casual uitstapjes, brunch met vrienden, of elke gelegenheid waarbij je wilt opvallen met je outfit.

Celia Flared Sister: voeg een vleugje retro flair toe aan je garderobe. Deze jeans creëren de illusie van langere benen, perfect voor degenen die houden van de jaren '70 geïnspireerde stijl. Ideaal voor concerten, weekendjes weg, of elk evenement waar je een vleugje vintage stijl wilt uitstralen.

Celia Straight Sister: omarm de klassieke stijl met deze tijdloze jeans. Ideaal voor vrouwen die een ontspannen pasvorm verkiezen boven super strakke jeans. Ideaal voor dagelijks gebruik, casual op kantoor, of relaxte weekenden.

Celia Superslim Sister: benadruk je vrouwelijke rondingen met onze super slim fit. Deze jeans zijn ontworpen voor een flatterende, slanke look. Ideaal voor date nights, avondjes uit, of elke gelegenheid waarbij je je extra zelfverzekerd en vrouwelijk wilt voelen.

Small Banner
Small Banner
Small Banner
Small Banner

Celia jeans zijn meer dan alleen denim; ze zijn een eerbetoon aan echte vrouwen en hun unieke vormen. Sluit je aan bij onze Celia Sisters en inspireer vrouwen overal om hun unieke lichamen en persoonlijkheden te vieren.

Single Banner Image Mobile

Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF